Náhrdelník anděl „Očista, ochrana“

737069

Nový produkt

Ručně vyrobený ochranný náhrdelník v podobě andílka, vytvořeného z magnezitu, růženínu a cínu. Každý anděl je neopakovatelný originál se svou duší, minerál si svého andílka vybírá. Jednotlivý minerál má své léčivé účinky, o kterých se dočtete níže.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

860 Kč

Více informací

Andílek je ochránce domova i nositele. Přináší lásku k sobě i k druhým. Podle náboženství je Božím poslem. Je osobní strážce, dohlíží na naše zdraví a pomáhá nám při překonávání všech překážek v životě.
S pomocí minerálu léčí a dodává nám energii. Ochraňuje před zlem a negativními energiemi. Propojuje nás s vyšším vědomím a podporuje intuici.

Léčivé vlastnosti minerálu:

Magnezit:
Uklidňuje city, brání emocionálnímu vypětí, překonává podrážděnost.
Klid, uvolnění, soustředivost, uvádí do souladu obě mozkové hemisféry. Pomáhá při nadměrném pocení, při obezitě, při bolestech zubů a zad a také při prostatě.
Howlit rovněž podporuje kreativitu a stimuluje paměť. Zvyšuje chuť člověka na nové informace a učí trpělivosti. Probouzí pocity ambicí a pomáhá je naplňovat. Tyto vlastnosti využijí zejména lidé, kteří neustále něco odkládají a potřebují to dokončit.


Růženín:
= láska, uzdravení, trpělivost, životní energie, sebeláska.
Svými vibracemi obklopuje duši, rány na srdci se jeho přítomností vyléčí. Dává sílu odpouštět. Univerzální léčivý kámen, dodávající životní energii.

Přívěsek navléknutý na bavlněné šnurce, jež nebarví a je čistě ne-alergenní. Zavázána na uzlík. Standartní délka 90cm, dle preferencí může zákazník tuto délku zkrátit.
Vždy kupujete identický náhrdelník s fotografií. Andílci vyrobeni s láskou a pokorou.

Materiál: minerál, cín, antialergický antioxidant, bavlněná černá sňurka.

Baleno s dárkovou kartou v celofánovém sáčku.
Možnost zakoupení dárkových krabiček.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: