Svíce ARCHANDĚL URIEL 22 cm Zobrazit větší

Svíce ARCHANDĚL URIEL 22 cm

5047

Nový produkt

Svíčka s harmonizačním poselstvím Archanděla Uriela.
Afirmační svíce pomáhá nám odpustit sobě i druhým. Vyrovnává hmotu a duchovno, a učí nás nebýt závislý ani na jednom.

Více informací

229 Kč

Více informací

♡ Nechte proniknout k Vám energii a Světlo andělů. ♡

Afirmační svíce se záměrem, jenž se zapálením aktivuje. Je vhodná k očištění prostoru i vlastní aury, k terapiím, rituálům, harmonizaci ženské energie či k meditacím.

VÝZNAM

Archanděl Uriel je andělem realizace, který dává do souladu tělo, ducha i duši. Pomáhá nám s novými nápady skrz božskou inspiraci a reálně dokončit záměr, díky jeho pomoci se tak naše sny stávají skutkem. Mimo jiné působí zejména na naši 1. kořenovou čakru.

POUŽITÍ

Svíčku zapálíme asi na 1 hodinu, zavoláme si Archanděla Uriela, uvolníme se, necháme odplynout všechny starosti a otevřeme se pozitivnímu působení světla z andělské svíčky. Vnímáme barvu i vibraci, kterou svíčka vysílá. Požádáme bytost o pomoc, ochranu či sdělení. Poděkujeme.

Je zabalena do celofánu a obsahuje uvnitř popis. Na svíčce je harmonizační obrázek dané bytosti vytvořený automatickou kresbou, jehož autorkou je Daniela Maxima.

ČAKROVÉ ZACÍLENÍ:

První čakra, kořenová:
(Muladhara) Základní čakra nás spojuje s fyzickým světem. Dává nám životní sílu prosadit se, vytrvat a přežít.
Transformuje energie kosmické na pozemskou rovinu a současně proudí touto čakrou energie země do celého našeho systému. Působí na budování existence, materiální zabezpečení a uchování si vlastního druhu rodiny.
První čakra je základem vitální síly pro vyšší čakry, spojení se Zemí a přírodou. Poskytuje nám pevnou půdu pod nohama, na které si můžeme stavět náš život, přináší nám prvotní důvěru, odolnost, důraz.
První čakra by měla být v rovnováze se sedmou čakrou, abychom si udrželi svou vnitřní rovnováhu. Pokud čakra je otevřená a harmonicky funguje, zažíváme hluboké spojení se Zemí a jejími tvory, vitalitu, spokojenost, stabilitu a vnitřní sílu. Naopak při zablokování nebo uzavření čakry je tělesná konstrukce slabá a máme málo duševní síly a sebedůvěry.

Velikost svíčky: výška 22 cm, průměr 4,7 cm
Hmotnost: 325 g
Doba hoření: 45 hodin

17 dalších produktů ve stejné kategorii: