Svíce ÚPLŇKOVÁ rituály a meditace 22 cm Zobrazit větší

Svíce ÚPLŇKOVÁ rituály a meditace 22 cm

5043

Nový produkt

Svíčka pro úplňkové meditace, rituály a přání.
Afirmační svíce pro očistné rituály a meditace v době úplňku. Využijte darů přírody a dovolte sobě spojit se s jeho silou.

Více informací

229 Kč

Více informací

VÝZNAM

Úplňková svíčka je vhodná k očistným rituálům a meditacím v době úplňku. Využijte darů přírody a dovolte sobě spojit se s jeho silou. Úplněk je časem naplnění a splnění našich přání.♡

POUŽITÍ

Svíčku zapálíme asi na 1 hodinu, uvolníme se, necháme odplynout všechny starosti a otevřeme se pozitivnímu působení světla ze svíčky. Vnímáme barvu i vibraci, kterou svíčka vysílá. Případně požádáme světelné bytosti o pomoc, ochranu či sdělení. Poděkujeme.

Je zabalena do celofánu a obsahuje uvnitř popis. Na svíčce je harmonizační obrázek dané bytosti vytvořený automatickou kresbou, jehož autorkou je Daniela Maxima

ČAKROVÉ ZACÍLENÍ:

Druhá čakra, sakrální:
(Svadhisthana) Centrum původních, nefiltrovaných emocí, sexuální energie a tvořivých sil. Díky této čakře máme přístup k oplodňujícím a vstřícným energiím, které pronikají přírodou. Tato čakra je považována za sídlo Šakti, ženského aspektu boha, ve formě tvořivé rodící síly. U muže zahrnuje její působnost oblast pohlavních orgánů, které v sobě nesou impuls k tvoření nového života, avšak voda také odplavuje a očišťuje to se projeví v oblasti detoxikační a vyměšující. Na úrovni duševní jej prožíváme jako uvolnění a odplavení pocitů.

Velikost svíčky: výška 22 cm, průměr 4,7 cm
Hmotnost: 325 g
Doba hoření: 45 hodin

17 dalších produktů ve stejné kategorii: