Svíce BOHYNĚ BRIGIT 22 cm Zobrazit větší

Svíce BOHYNĚ BRIGIT 22 cm

5040

Nový produkt

Svíčka s harmonizačním poselstvím. Brigit - Bohyně Světla.
Afirmační svíce se záměrem, jenž se zapálením aktivuje. Je vhodná k očištění prostoru i vlastní aury, k terapiím, rituálům, harmonizaci ženské energie či k meditacím.

Více informací

229 Kč

Více informací

Svíčka s harmonizačním poselstvím Archandělů - bytostí Světla ♡

VÝZNAM

Brigit znamená „zářící“, stejně jako „jasná“. Ochránkyně Bohyně Brigit je ženským protějškem Archanděla Michaela. Divoce brání, stejně jako láskyplně pečuje. A to o každého, kdo si ji zavolá na pomoc. Bude vás pak provázet a podporovat. Podobně jako Michael, i Brigit vám přináší božské vedení. Je považována za „velkou keltskou matku“, která je dostupná a milující a také dokáže neustále bránit děti.

Brigit je bohyní z úsvitu lidských dějin. Byla křesťanstvím prohlášena za svatou a její studny, stejně jako oltáře jsou často uctívány po celém světě. Brigit je bohyně Slunce a je spojována s ohněm, uzdravováním, poezií, plodností a přírodou. Mnoho bájí říká, že byla také porodní bábou Panny Marie ve chvíli, kdy se narodil Ježíš. Dokáže též zvyšovat plodnost, ale i podporovat tvořivost a schopnost uzdravit. Nejprve si ujasněte své cíle. Pokud ve svých záměrech nemáte jasno, pak zmatek oslabí vaši moc a sílu. Čelte svým obavám i strachu a stůjte za svými ideály a pravdou.

Bohyně Brigit je považována za trojitou bohyni plamene, který následně používá primárně k očištění. „Trojitá bohyně“ znamená, že Brigit má tři rozdílné podoby či aspekty, jakoby byla třemi rozdílnými osobami, z nichž každá má rozdílné povinnosti a specializuje se na jiné věci.  Jsou to PANNA, MATKA A STAŘENA.

♡ Energie Bohyně Brigit nám může pomoci: dodávat odvahu, a to především ženám, konečně najít správný smysl života, ochránit nás – na ochranu aury funguje výborně, dodávat vřelost a teplo do našeho těla, do oblasti vztahů a prostředí, čelit svým obavám i strachu a stát za svými ideály a pravdou.

TŘI ASPEKTY BOHYNĚ: 

PANNA - Čistota, nevinnost, schopnost přistupovat k řešení problémů v nevinnosti s čistým úmyslem bez poškození druhého. Znovuobjevení krásy a nevinnosti v sobě i jiných, zejména dětech.

MATKA - Přijetí své ženské stránky, neodmítání sexuality a ženskosti v sobě. Nutnost uzrát, dospět, převzít zodpovědnost za sebe a své činy. Odmítání zodpovědnosti značí nezralost.

STAŘENA - Vše přehodnotit, staré nechat odejít. Problémy, které je nutné řešit a poté nalezení své pravé podstaty a schopnost být sám sebou. Neskrývat se za ideály, fanatismus a jiné ismy. Cesta sama k sobě přes ostří a bodliny, ale cíl dosažen a uzdravován, nutné přehodnocení priorit. "Až dosáhnu dna, stoupám očištěn až na vrchol."

POUŽITÍ

Svíčku zapálíme asi na 1 hodinu, uvolníme se, necháme odplynout všechny starosti a otevřeme se pozitivnímu působení světla ze svíčky. Vnímáme barvu i vibraci, kterou svíčka vysílá. Případně požádáme Bohyni o pomoc, ochranu či sdělení. Poděkujeme.

Svíčka je ručně vyrobena z přírodního krystalického vosku, je celobarevná a bez parfemace. Svíčka je mimo jiné vhodná k očištění prostoru i vaší aury, k terapiím, rituálům či k meditacím.

Je zabalena do celofánu a obsahuje uvnitř popis. Na svíčce je harmonizační obrázek dané bytosti vytvořený automatickou kresbou, jehož autorkou je Daniela Maxima

ČAKROVÉ ZACÍLENÍ:

První čakra:
Jedná se o základní čakru, které se též říká čakra kořene. Můžete ji najít mezi konečníkem a pohlavními orgány. Spojuje nás s energií Země, která díky tomu proudí do našeho těla. Pokud je tato čakra aktivní a silná, její barva je jasně červená. Tato barva v nás probouzí životní energii. Posiluje v našem těle totiž vitalitu a vnitřní sílu. Může se však stát, že bude první čakra zablokovaná, v tomto případě to v nás posiluje pocit nedůvěry a nejistoty.

Třetí čakra, pupeční Solar plexus:
(Manipuraka) Třetí energetické centrum. Její hlavní význam spočívá v tom, že se skrze ni cítíme spojeni s fyzickým i s éterickým světem. Tato čakra je východ, kterým mohou proudit naše emoce. Je to sídlo podvědomí, osobnosti.
Tato čakra je v úzkém vztahu s city a pocity všeho druhu. Má vztah k solárplexu a ztělesňuje harmonizující, spojující element rozumu a intelektu.

Velikost svíčky: výška 22 cm, průměr 4,7 cm
Hmotnost: 325 g
Doba hoření: 45 hodin

17 dalších produktů ve stejné kategorii: