Svíce MÁŘÍ MAGDALÉNA 22 cm Zobrazit větší

Svíce MÁŘÍ MAGDALÉNA 22 cm

5037

Nový produkt

Svíčka s harmonizačním poselstvím Máří Magdalény.
Afirmační svíce se záměrem, jenž se zapálením aktivuje. Je vhodná k očištění prostoru i vlastní aury, k terapiím, rituálům, harmonizaci ženské energie či k meditacím.

Více informací

229 Kč

Více informací

Svíčka s harmonizačním poselstvím Archandělů - bytostí Světla ♡

VÝZNAM

Milujte sebe, ostatní a každou situaci, odpusťte všem i sobě nehledě na to, jak se věci jeví navenek. Poproste M. M. o pomoc s odpuštěním a otevřením svého srdce většímu množství bezpodmínečné lásky. Povede vás k lásce bez podmínek. Její energie nás propojuje s kořeny zdravého ženství, sexuality, obnovuje nerovnováhu z přílišného přetlaku a fyzického i mentálního vyčerpání. Obrací pozornost k přijetí života v přirozených cyklech v souladu s přírodou (roční období, měsíční fáze) a v jednoduchosti díky projevu tvůrčí životní síly.

Hojí traumata z intimních zranění těla i duše. Osvobozuje od rodových bloků, pocitů viny, nelásky k sobě („nezasloužím si, nejsem dost dobrá“). M.M. přináší klíč k harmonickému prožívání partnerství, otevírá napojení se na vlastní tělo, menstruaci, lůno. Je skvělou průvodkyní pro Ženské kruhy a podporuje ženy při lunárních fázích těla a Měsíce, při početí i narození dítěte. Učí přijímat požehnání života.

Poselství Máří Magdalény:

„Nejsem tím, co si většina lidí myslí, nicméně obhajovat se by znamenalo klesnout na nižší úroveň, než je mi příjemné, jsem stejně jako vy spjata s Božským světem a v této rovině jsem se rozhodla pobývat a naplňovat své poslání z úrovně vyššího vědomí, kde všemu vládne láska. Právě zde může být vykonáno nejvíce dobra - a proto na vás naléhám, abyste učinili totéž. Váš život se odehrává přesně tam, kde pobýváte ve svém vědomí. Soustřeďte tedy své myšlenky na to dobré, co můžete v lidech nalézt a povzneste se nad iluzi všeho ostatního.“

Nedělejte si hlavu z toho, co říkají či si myslí druzí. Povzneste se a uzdravte tyto situace bezpodmínečnou láskou. Pošlete lásku těm, kteří vám ublížili či vás odsoudili. Odpusťte si za vše, co jste udělali či neudělali. Buďte ochotni odpustit staré křivdy, pomůžete tak uzdravit sami sebe, vztah s druhými a jít ve svém životě dál.

POUŽITÍ

Svíčku zapálíme asi na 1 hodinu, uvolníme se, necháme odplynout všechny starosti a otevřeme se pozitivnímu působení světla ze svíčky. Vnímáme barvu i vibraci, kterou svíčka vysílá. Případně požádáme světelné bytosti o pomoc, ochranu či sdělení. Poděkujeme.

Svíčka je ručně vyrobena z přírodního krystalického vosku, je celobarevná a bez parfemace. Svíčka je mimo jiné vhodná k očištění prostoru i vaší aury, k terapiím, rituálům či k meditacím.

Je zabalena do celofánu a obsahuje uvnitř popis. Na svíčce je harmonizační obrázek dané bytosti vytvořený automatickou kresbou, jehož autorkou je Daniela Maxima

ČAKROVÉ ZACÍLENÍ:

Čtvrtá čakra, srdeční:
(Anahata) Vytváří střed systému čaker. Zde probíhá spojení tří fyzických-emočních center se třemi horními duchovními.
Jsou zde uloženy schopnosti empatie. Srdeční čakra sjednocuje pomocí lásky. Pokud budeme láskyplně vnímat své nemocné orgány, či části těla, může se uzdravení značně urychlit.

Velikost svíčky: výška 22 cm, průměr 4,7 cm
Hmotnost: 325 g
Doba hoření: 45 hodin

17 dalších produktů ve stejné kategorii: